Kompetansetilbud

Kartet nedenfor viser en oversikt over studiesteder og utdanningsretninger for universiteter, høyskoler, fagskoler og studiesentre i Trøndelag.

Finn kompetansetilbud

Andre kompetansetilbud

I tillegg til kompetansetilbud fra fagskoler, høyskoler og universitet som har studiesteder i Trøndelag, er det stort og bredt tilbud av rene nettbaserte tilbud som kan gjennomføres uavhengig av geografi. Nettstedet Utdanning.no har en oppdatert oversikt over kompetansetilbud innen videregående opplæring, fagskole, høyskole, universitet og kortere etter- og videreutdanningstilbud og bransjeprogram.

Kom i gang med kompetanseutvikling

Fagskoler, høyskoler og universitet har et bredt utvalg med etter- og videreutdanningstilbud i Trøndelag. Det er mange studiesteder spredt rundt om i Trøndelag i tillegg til at det er mange nettbaserte utdanningstilbud.

En stor sal med tomme stoler
Utsikt fra Hemnafjellet med regnbue
Hemnafjellet i Namsos

Tilskudd

Det finnes flere ulike tilskudds- og støtteordninger som er rettet mot enkeltpersoner eller mot virksomheter som ønsker å gjennomføre kompetansehevende tiltak.

Savner du noe?

Er det noe du lurer på innen kompetansefeltet (kurs, etter- og videreutdanning, voksenopplæring, fagskoleutdanning, universitets- og høyskoleutdanning), send oss gjerne et spørsmål.

Sammensamme element_Balanse 3